کد خبر: ۹۶۰۱
۱۲۰۷ بازدید
۴ دیدگاه (۴ تایید شده)

عملکرد شش ماهه موسسه هیئت اسکواش شهرستان میانه

بسمه تعالی

مقدمه : شهرستان میانه دروازه آذربایجان ،شهرعلم وادب وقهرمان پرور برکسی پوشیده نیست که این شهرستان یکی از کانونهای ورزش دررشته های گوناگون درکشوربوده ودارای پتانسیل قابل تحسینی دررابطه با پرورش مدال آوران وقهرمانان نامدار می باشد،که بطورخلاصه به کارنامه ورزشی آن ذیلااشاره می شود. با توجه به فاصله 60 سانتی متری سرانه ورزش شهرستان از استاندارد کشوری ، میانه در 9 رشته ورزش قهرمانی 50 مدال داشته و اولین شهرستان استان در کسب مدال المپیک است که باید در راستای حل مشکلات آن چاره اندیشی کرد . با توجه به پتانسیل های موجود ،اغلب رشته های ورزشی در این شهرستان دارای هیئت مستقل و فعال می باشند ودراین مجموعه خلایی به نام ورزش مفرح اسکواش شدیدا احساس می شد وبا عنایت به علاقه مندی جوانان این مرز وبوم به این رشته نشاط آور وطلایی ،از مورخه 91/8/6 جهت تاسیس وراه اندازی هیئت اسکواش و تشکیل هیئت مدیره آن اقدام نمودیم که با حمایت مسئولین محترم شهرستان در بازه زمانی بسیار اندکی موفق به تاسیس هیئت مورد نظرشدیم .

اهم فعالیتهای هیئت اسکواش در شش ماهه اول :

1. بعد از بازدید از چند سالن ورزشی درمعیت ریاست محترم اداره ورزش جوانان شهرستان میانه جناب آقای نوایی، طی نامه شماره 1 مورخه 91/8/10 از ایشان در خواست نمودیم محلی را در مجتمع ورزشی شهید ایت الله حامدی که از هر نظر مناسب این ورزش می باشد جهت اسقرار این هیئت اختصاص دهند که ایشان نیز موافقت نمودند .

2. با توجه به این که این رشته نیاز به وسایلی اعم از (کورت ، شیشه سکوریت ، کف پوش ، ) راکت و توپ مخصوص دارد لذا آقای نوایی طی نامه شماره 1992/26 به آقای ذولفقار زاده ریاست محترم هیئت اسکواش استان آذربایجانشرقی در خواست وسایل مذکور را نمودندو با موافقت ایشان ، طی صورت جلسه ای در تاریخ 91/08/29 وسایل مورد نظر به هیئت اسکواش این شهرستان تحویل گردید.

3 . با عنایت به این که این هیئت نوپا بوده و نیازمند حمایت های مالی می باشد لذا طی مذاکره حضوری مورخه 91/9/7 با دکتر مددی نماینده محترم شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی ، از ایشان درخواست مساعدت نمودیم که ایشان نیز قول مساعد برای کمک به این ورزش نوپا را دادند .

4. براین باوریم که بهترین مکان برای معرفی وگسترش اسکواش ،همانا مدارس وکودکستانهای سطح شهر می باشد درهمان راستا طی نامه شماره 6 مورخ 281 از ریاست محترم اداره ورزش جوانان شهرستان میانه درخواست معرفی اعضای این هیئت به ریاست محترم آموزش وپرورش شهرستان میانه را نمودیم که امید است باحمایت ودرایت ایشان اسکواش باز را درمدارس راه اندازی نماییم.

5. در مورخه های 91/12/3,4 تعداد شش نفر از ثبت نام کنندگان دوره مربیگری جهت گذراندن دوره فوق به هیئت اسکواش استان مراجعه و این دوره را با موفقیت به اتمام رساندند .

6. در مورخه 91/12/12 جهت بسط و گسترش اسکواش در نهاد ها وادارات دولتی دیداری با فرماندهی محترم نیروی انتظامی شهرستان صورت گرفت که با استقبال وی مواجه شده و ایشان قول مساعد برای راه اندازی اسکواش در ساختمان جدید ناجا و زندان این شهرستان را دادند .

7. در راستای اجرای دستور العمل اداره کل ورزش و جوانان استان مبنی بر ثبت کلیه هیئت های ورزشی در ادارات ثبت اسناد واملاک با مراجعه به اداره فوق نهایتا موفق به ثبت موسسه هیئت اسکواش شهرستان میانه و اخذ شناسه ملی شدیم ، ضمنا این هیئت اولین موسسه ورزشی ثبت شده در کل استان می باشد .

8. در مورخه 91/12/27 به درخواست بخشدارمحترم و مسئول محترم اداره ورزش و جوانان بخش ترکمنچای و برای ارزیابی سالنهای ورزشی و تجهیز آن به کورت اسکواش در جلسه شورای ورزشی آن بخش حضور یافته و النهایه مقرر گردید کمیته اسکواش در آن منطقه افتتاح گردد .

9.برای معرفی هرچه بهتر و همگانی کردن این ورزش در میان خانواده ها بر آن شدیم تا اسکواش باز را در آپارتمانهای مسکن مهر راه اندازی نمائیم که اقدامات و رایزنی های اولیه با مسئولین ذیربط صورت گرفته است .

خدایا : درمیادین ورزشی داخلی وبین المللی مارا درزمره قهرمانان ومدال آورانی که موجب به اهتزاز درآمدن پرچم مقدس ایران اسلامی می شوند قرار ده.

با تقدیم احترام- محمد انگوتی

رئیس موسسه هیئت اسکواش شهرستان میانه

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۲/۱۱/۹ ۱۷:۱۴
:P
۹۲/۱۱/۹ ۱۷:۱۴
:o
[quote name="حامد وفایی"]اصلا مردم می دونند اسکواش چیه ؟...[/quote]
آقای وفایی عزیز این موسسه نهایت تلاششو میکنه برای بسط و گسترش این رشته مهیج در سطح شهرستان میانه و همگانی کردن این رشته (شطرنج ایستاده )
۹۲/۱/۲۱ ۱۵:۲۹
اصلا مردم می دونند اسکواش چیه ؟...

اخبار روز